AMEXCI AB

Plats: Karlskoga/Örebro

Arbetstyp: Tillsvidare, heltid

Om jobbet:

Lockas du av att arbeta i ett spännande företag där du kan vara med och skapa en säkrare framtid? Är du en person med god kommunikations- och samarbetsförmåga som är intresserad av ett varierat arbete? Hos oss får du förmånen att tillhöra ett unikt och framgångsrikt företag som uppmuntrar och ger dig förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling.

Nu söker vi en kvalitetsingenjör till vår produktion i Örebro!
I rollen som kvalitetsingenjör får du möjligheten att göra skillnad genom att bidra till kvalitetsarbetet inom enheten samtidigt som du erbjuds ett stort ansvar och en roll med många kontaktytor.

Om rollen:

Som kvalitetsingenjör ansvarar du för kvalitetsarbetet i vår produktion och bidrar till kvalitetsavdelningens utveckling när det kommer till effektivitet, förbättringar och kvalitetssäkring.

Här möts du av ett företag i förändring. Vår produktion ökar och tillsammans med den även antalet produktionsprojekt som ställer allt högre krav på kvalitetssäkring, kontroller och dokumentation. Därav utökar vi nu kvalitetsavdelningen med en kollega som kan bidra till vår fortsatta utveckling.

Ansvar och arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 • Rapportering, utredning och uppföljning av kvalitetsavvikelser
 • Skapa och upprätta tydlig dokumentation och arbetssätt som ger förutsättningar för kvalitetssäkring i vår produktion
 • Säkerställa att mätutrustning som används inom verksamheten finns tillgänglig, kalibrerad och registrerad
 • Kommunicera och lösa kvalitetsrelaterade problem med kunder
 • Leda samt delta i kvalitetsutredningar vid behov
 • Bidra till framställande av kvalitetsrelaterad dokumentation i leveransprojekt
 • Upprätta leveransdokumentation och sammanställa erforderligt underlag
 • Stödja utvecklingen av kvalitetsavdelningen avseende effektivitet, förbättringar och kvalitetssäkring

Rollen är placerad på vår site i Örebro och rapporterar till kvalitetschef.

Vår kandidat:

Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar, supportera andra och har tidigare erfarenhet av kvalificerat kvalitetsarbete i en tillverkande industri.

Vidare ser vi att du:

 • Har en teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot kvalitet
 • Har god administrativ vana och erfarenhet av att skriva tekniska rapporter
 • Har grundläggande kunskaper inom kvalitetsledningssystem
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen som kvalitetsingenjör är du en person som uppskattar snabba svängar och kan behålla lugnet i en föränderlig vardag. Din flexibilitet är viktig, precis som din förmåga att fatta snabba beslut. Vidare är du kommunikativ, uppskattar samarbete, har ett analytiskt förhållningssätt samt en hög kvalitetsmedvetenhet.

Vad AMEXCI erbjuder dig:

 • Innovation. Vårt uppdrag är att förändra hur saker tillverkas inom industrin där additiv tillverkning spelar en nyckelroll för produktion av komplexa produkter på ett mer hållbart sätt.
 • Tillväxt. Vi är ett mångfacetterat team med såväl bred som djup kompetens. Vi är ett växande bolag och vi erbjuder dig möjligheten att växa med oss både personligt och professionellt.
 • Förmåner. Vi strävar efter att ge dig en balanserad arbets- och livssituation. Friskvårdsbidrag, privat sjukförsäkring och extra ersättning under föräldraledighet är några av de förmåner som vi erbjuder.

Om AMEXCI

AMEXCI är ett ledande företag inom additiv tillverkning med bas i Norden. Sedan grundandet 2017 specialiserat på industriell 3D-printing i metall med två högkvalitativa produktionslaboratorier för additiv tillverkning i Sverige och Finland. Teamet på drygt 30 anställda besitter djup kunskap inom design, tillverkning, analys och efterbearbetning och har stor erfarnhet av att stötta våra kunder i att industrialisera additiv tillverkning. Vi erbjuder också omfattande utbildningsprogram samt forskningstjänster. Våra processer är certifierade i enlighet med AS 9100D, ISO 9001, IATF 16949 och ISO 14001.

Sedan december 2023 är AMEXCI:s materiallabb ackrediterat för ISO/IEC 17025 av SWEDAC, med ackrediteringsnummer 10577. Ackrediteringen inkluderar drag-, slag- och hårdhetstestning av metalliska material, med användning av både ISO- och ASTM-standarder. (För att se ackrediteringens hela omfattning hänvisar vi till SWEDAC.se.)

Hösten 2024 inviger vi en toppmodern anläggning i Örebro på 4 700 kvadratmeter, skräddarsydd för additiv tillverkning med den senaste teknologin som finns tillgänglig på marknaden för industriell 3D-printing.

www.amexci.com

Ansökan:

Skicka ditt CV och personliga brev till recruitment@amexci.com. Märk ansökan ”Quality Engineer”. Urval av kandidater sker löpande under rekryteringstiden, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 30 augusti.